Een klein dorp,
iedereen kent iedereen
en zwaait de halve dag.
De mensen buurten met elkaar,
kletsen over elkaar
en praten voor elkaar.
Samen de handen ineen,
de schouders onder alles
wat het leven nodig heeft.
Wie niet organiseert, doet mee.
Wie niet kan, wordt niet vergeten.
Samen!Teksten die blijven plakken

Sommige teksten zijn voor de eeuwigheid, mijn teksten zijn dat niet ... hoewel, het zijn wel mijn teksten die op het monument van Mariaheide gegraveerd staan! Maar de meeste van mijn verhalen staan in DeMooiUdenKrant en belanden uiteindelijk bij het oud papier. Of in een plakboek natuurlijk, want ze zijn het bewaren waard! Hieronder zie je een bloemlezing uit mijn eigen plakboek! Klik op het verhaal en je bladert zo door mijn bundel.

Rake teksten voor jouw website

De wereld ligt open! Je kunt iedereen bereiken via het internet, maar daar heb je wel de juiste woorden voor nodig. Ik weet welke woorden je nodig hebt om je klanten te bereiken via jouw website. SEO-teksten zodat je in de zoekmachines gevonden wordt, maar ook gewoon fijne teksten voor op je site. Kort en krachtig vertellen wat je doet, wie je bent en vooral wat je voor je klanten kunt betekenen. Een voorbeeld van mijn teksten is te vinden op LanthopusX.

Tekst & Foto André van der Linden

Een website met inhoud

Heb je een website, laat mij aan de inhoud werken! Heb je geen website, maar wil je wel een visitekaartje online, ik bouw voor jou een simpele site zonder toeters en bellen, maar wel met inhoud! Wil je meer, een webshop bijvoorbeeld, dan verwijs ik je graag naar LanthopusX

Tekst & Foto André van der Linden

Hét verhaal van je ouders

Waar hebben je ouders elkaar ontmoet? Wat vonden ze zo leuk aan elkaar? Waarom besloten ze te verhuizen? Waarom ...? De antwoorden weet je misschien allang, maar wat is er leuker om het levensverhaal van je ouders voor altijd vast te leggen?! Leuk om als cadeau te geven aan de gasten op het 50-jarig huwelijksfeest! Kijk voor een voorbeeld van wat ik kan op Adriaan en DinyHet levensverhaal van Adriaan en Diny van der Linden

Levensverhalen

Wat ik voor je ouders kan doen, kan ik ook voor jou! Wil je zelf je verhaal vertellen en vastleggen? Wil je iets op papier nalaten? Wil je een autobiografie? Een boek over de belevenissen van je opa? Ik maak het voor je!

Tekst & Foto André van der Linden

Laat mij jouw verhaal vertellen

Bel mij voor het maken van verslagen, levenslopen, websiteteksten, toneelstukken, biografieën, artikelen, subsidieverzoeken, boze brieven, liefdesbrieven, vergunningen, gedichten, interviews, Sinterklaasrijm, levensverhalen, seo, vacatureteksten, portretten, rouwteksten, bezwaarschriften, aanklachten, reclameteksten, persberichten, boeken of welke tekst je ook maar wilt!